Tunne luottamushenkilösi- Pirjo Sjögren

Kuinka hyvin tunnet luottamushenkilösi?

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin heihin, sillä aloittamamme Tunne luottamushenkilösi-sarja jatkuu. Tällä kertaa haastateltavana on kaupunginvaltuutettu Pirjo Sjögren.

1) kuka olen ja toimielin
   Kaupunginvaltuutettu ja tarkastuslautakunnan varapuheenjohtaja. Asun puolisoni kanssa Lohjansaaressa ainakin 1600-luvulta lähtien isäni suvun hallussa olleesta tilasta lohkotulle tontille rakennetussa omakotitalossa. Olen eläkkeellä.
2) miksi politiikka
   Koen, että kaikkien tulisi mahdollisuuksiensa mukaan pyrkiä kehittämään kotiseutuaan. Luottamushenkilöllä on hyvät mahdollisuudet osallistua kaupungin kehittämiseen ja päästä vaikuttamaan lukuisiin kaupungin asukkaiden kannalta tärkeisiin asioihin. On tärkeää, että kaikissa päätöksissä noudatettaisiin kaupungin strategiaa ja muistettaisiin pitää mielessä talous. Tämä ei tarkoita sitä, että talous aina edellä vaan viisaus ja järki edellä.
3) mikä minulle on tärkeää
    Minulle tärkeitä asioita ovat ihmisten ja luonnon hyvinvointi. Maailma muuttuu ja kehittyy. Haluan olla kehittämässä Lohjaa kaikille asukkaille ja yrityksille mahdollisimman hyväksi paikaksi etukenossa tulevaisuuteen katsoen. Toivon, että muistaisimme kunnioittaa toinen toisiamme.
4) harrastukseni
    Harrastuksistani yhdistystoiminta vie aikaani eniten. Siinä tavoitteeni on, että pystyisimme tuottamaan edes vähän lisää iloa kaikkien elämään. Läheiset ja ystävät, puutarha, kirjat ja musiikki ovat minulle hyvin tärkeitä.
5) kahvi vai tee
   Kahvi
6) maito vai kauramaito
   Maito