Markku Lehtonen

Tunne luottamushenkilösi – Markku Lehtonen

Kuinka hyvin tunnet luottamushenkilösi? Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin heihin, sillä aloittamamme Tunne luottamushenkilösi-sarja jatkuu. Tällä kertaa haastateltavana on kaupunginvaltuutettu Markku Lehtonen.

  1. kuka olen ja toimielin

Markku Lehtonen, kaupunginvaltuutettu ja vetovoimalautakunnan jäsen

2. miksi politiikka

En ollut ajatellut politiikkaa, mutta aikoinaan muutettuani Karjalohjalle eräs aktiivinen sukulainen kyseli minua mukaan ja sen jälkeen olenkin ollut kunnallispolitiikassa. Olen nähnyt paljon, ollut monessa mukana ja saanut erittäin paljon kokemusta.

3. mikä minulle on tärkeää

perhe, kunnallispolitiikka ja asioiden eteenpäin saaminen. Vaikuttaminen.

4. harrastukseni

Kunnallispolitiikka ja vesihiihto

5. kahvi vai tee

kahvi

6. maito vai kauramaito

maito