Tunne luottamushenkilösi – Lotta Paakkunainen

Kuinka hyvin tunnet luottamushenkilösi? Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin heihin, sillä aloittamamme Tunne luottamushenkilösi-sarja jatkuu. Tällä kertaa haastateltavana on kaupunginvaltuutettu Lotta Paakkunainen.

1) kuka olen ja toimielin
Olen Lotta Paakkunainen, asun Nummella, perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi viisi lasta, kolme bonuslasta (jo aikuisia), kolme kissaa ja yksi koira. Olen jäsenenä mm lasten, nuorten ja perheiden lautakunnassa, kaupunginvaltuustossa, omaishoidon neuvottelukunnassa sekä valtuustoryhmän edustajana alueiden johtokunnassa. Tämän lisäksi olen lautakunnan lapsiasiahenkilö.


2) miksi politiikka
Olen toiminut erilaisissa järjestöissä vapaaehtoisena, mutta en ollut ikinä ajatellut politiikkaa, vaikka verenperintönä se onkin isäni suvun puolelta. Nummelle muutettuamme naapurin 10v poika satutti itsensä koulumatkalla vaarallisella koulutiellämme ja se sai minut toimimaan sen hyväksi, että saisimme turvallisemman koulutien. Muutama vuosi siinä vierähti, että tie tuli valmiiksi, mutta siltä tieltä ei ollutkaan enää paluuta. Politiikka on yksi vaikuttavimmista väylistä.


3) mikä minulle on tärkeää
Perhe. Lasten turvallisuus ja hyvinvointi. Rakkaus.


4) harrastukseni
Paljon en ehdi harrastamaan työn ja luottamustoimieni ohella, mutta aina mahdollisuuksieni mukaan luen, käyn ulkoilemassa, lenkillä ja toivottavasti pian myös trx-nauhani saavat kyytiä.


5) kahvi vai tee
ennen kahvi, mutta nykyään ehkä tee


6) maito vai kauramaito

kauramaito