Tunne luottamushenkilösi – Petteri Åström

Kuinka hyvin tunnet luottamushenkilösi? Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin heihin, sillä aloittamamme Tunne luottamushenkilösi-sarja jatkuu. Tällä kertaa haastateltavana on varavaltuutettu Petteri Åström.

Kuva: Länsi-Uusimaa

1) kuka olen ja toimielin
Petteri Åström, asun Muijalan kylässä ja toimin maatilayrittäjänä. Perheeseeni kuuluu kissa. Olen toiminut tällä kaudella varavaltuutettuna ja lupajaostossa sekä olen varajäsenenä vetovoimalautakunnassa.
2) miksi politiikka
Politiikkaan lähdin parikymppisenä mukaan, koska oli voimakas halu vaikuttaa oman kaupungin asioihin.
3) mikä minulle on tärkeää
Minulle tärkeää on kaikkien ihmisten tasapuolinen kohtelu ja läheiset ihmiset.
4) harrastukseni
Harrastuksia ei oikein ehdi harrastamaan töiden ohella
5) kahvi vai tee
kahvi maidolla
6) maito vai kauramaito
maito