Alueiden johtokunnan kokous 3.12.2020

Alueiden johtokunnan kokouksessa 3.12.2020 käsitellään mm. Pienhankkeet 2020, Aluetoimikuntien toimintakertomukset vuodelta 2020 sekä saadaan Katsaus talousarvioon 2021.

Voit lukea koko esityslistan osoitteessa http://dynasty.lohja.fi/Dynasty/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=202020961

Jos jokin asia mietityttää, otathan yhteyttä alueesi aluetoimikunnan edustajaan tai Keskustan valtuustoryhmän edustajaan. Alueiden johtokunnassa se on Lotta Paakkunainen.

Mikä ihmeen alueiden johtokunta?

Aluetoimikuntien yläpuolella toimii alueiden johtokunta. Aluetoimikunnat nimeävät kukin kaksi edustajaa alueiden johtokuntaan. Johtokunta kokoontuu 2-4 kertaa vuodessa. Ottaen kantaa mm. talousarvion valmisteluun, tilinpäätökseen, isoihin kaavahankkeisiin, maankäytön kehityskuvan kehittämiseen, kaupunkistrategiaan, toimialojen ajankohtaisasioihin, pienhankkehakemuksia alueellisesti, kaavoitusasioita, joukkoliikenteeseen, palveluverkon kehittymiseen Lohjalla. Lue lisää lähidemokratiasta: https://www.lohja.fi/kaupunki-ja-hallinto/asioi-ja-vaikuta/lahidemokratia/