Ehdokasesittely: Reeta Kinnunen

Asun perheeni kanssa Vappulassa, lähellä järveä, kauniin luonnon ympäröimänä. On hienoa asua järvikaupungissa, jossa luonto on rikas ja harrastusmahdollisuudet runsaat. Päivä päivältä olen ylpeämpi kaupungistani, kuinka olen löytänytkään tällaisen helmen Uudenmaan länsirajalta. Kaupunki, jota reunustaa maaseutumainen mielenmaisema. Tämä kaupunki on täynnä mahdollisuuksia.

Perheeseeni kuuluu kolme lasta ja puolisoni Markus. Ilonamme on myös villakoira- Säde. Teen töitä Lohjan kaupungin terveysasemalla sairaanhoitajana. Työhöni kuuluu mm. vastaanottoa, puhelinneuvontaa sekä päivystystyötä.

Arvostan hyviä peruspalveluita, joihin kuuluu mm. lähipäiväkoti ja – koulu. Palveluiden tulee olla joustavia ja perheystävällisiä. Kotipalvelua pitää lisätä vauvaperheiden tueksi ja jokaiselle lapselle tulee taata oma ilmainen harrastus koulupäivän yhteyteen. Toivon, että jokainen asukas voisi kokea arvostusta ja huolenpitoa kotikaupungissaan.

Olen käytettävissä kuntavaaleissa Lohjan keskustan ehdokkaana valtuustoon. Tehdään kaupungista vielä viihtyisämpi ja parempi paikka elää ja tehdä työtä.