Kirsi Ferin johtaa joukkoliikennetyöryhmää – puheenjohtajista äänestettiin hallituksessa

Kaupunginhallituksen kokouksessa 7.12.2021 nimettiin joukkoliikennetyöryhmä kehittämään joukkoliikennettä Lohjalla. Keskustan Kirsi Ferin valittiin äänestyksen jälkeen työryhmän puheenjohtajaksi.

Puheenjohtajuus on keskustalle ensimmäinen ja siksikin merkittävä, mutta merkittäväksi sen tekee keskustalle myös se, että kyseessä on ihmisten joka päiväiseen elämään, arkeen syvästi vaikuttava työryhmä. Lohjan joukkoliikenne on varsinkin reuna-alueilla erittäin huono, liikenneyhteyksiä ei ole.

Joukkoliikennetyöryhmän puheenjohtaja Kirsi Ferin:

Olen kovin innostunut sekä asiasta että tehtävästä. Julkisen liikenteen haasteita olen käsitellyt aikaisemminkin ja etsinyt ratkaisuja mm. muiden kaupunkien malleista. Koronan myötä huoli julkisen liikenteen näivettymisestä muutti omaa visiota siitä, miten nyt pitää toimia. Paikallisyhdistykseni kannanottoon kirjoitin perusperiaatteet Lohjan julkisen liikenteen rakentamiseksi. Selvää on, että ilman verorahoja julkista liikennettä ei voi olla.

Odotan innolla myös sitä, voiko kuntapoliittiseen työhön viedä edes paloja uudenlaisista kehitystyön tekniikoista, joita olen käyttänyt muissa työryhmissä. Vaikeinta työssä tulee olemaan muiden poliittisten ryhmien sitouttaminen yhteistyöhön, ja työn lopputuloksen johdattaminen läpi poliittisen päätösprosessin.  

Keskusta on saanut ensimmäistä kertaa Lohjalla kannateltavakseen ison vastuun.

Kannanoton voit lukea tästä:

Länsi-Uusimaan artikkeli:

https://www.lansi-uusimaa.fi/paikalliset/4400048