Tunne luottamushenkilösi – Lotta Paakkunainen

Tunne luottamushenkilösi- sarja jatkuu. Tällä kertaa kysymyksiin vastaamassa kaupunginvaltuutettu Lotta Paakkunainen.

1) kuka olen ja toimielin
Olen Lotta Paakkunainen, asun Nummella, perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi viisi lasta, kolme bonuslasta (jo aikuisia) ja kolme kissaa. Olen jäsenenä kaupunginvaltuustossa, asiantuntijana omaishoidon neuvottelukunnassa sekä valtuustoryhmän edustajana alueiden johtokunnassa. Tämän lisäksi olen lapsiystävällinen kunta- koordinaatioryhmässä, lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman ohjausryhmässä sekä aluevaltuustossa ensimmäisenä varavaltuutettuna. Olen myös hyvinvointialueen tulevaisuus- ja kehittämislautakunnan jäsenenä.

2) miksi politiikka
Olen toiminut erilaisissa järjestöissä vapaaehtoisena, mutta en ollut ikinä ajatellut politiikkaa, vaikka verenperintönä se onkin isäni suvun puolelta. Nummelle muutettuamme naapurin 10v poika satutti itsensä koulumatkalla vaarallisella koulutiellämme ja se sai minut toimimaan sen hyväksi, että saisimme turvallisemman koulutien. Muutama vuosi siinä vierähti, että tie tuli valmiiksi, mutta siltä tieltä ei ollutkaan enää paluuta. Politiikka on yksi vaikuttavimmista väylistä.

3) mikä minulle on tärkeää
Perhe. Lasten turvallisuus ja hyvinvointi. Rakkaus.

4) harrastukseni
Paljon en ehdi harrastamaan työn ja luottamustoimieni ohella, mutta aina mahdollisuuksieni mukaan luen, käyn ulkoilemassa, lenkillä ja toivottavasti pian myös trx-nauhani saavat kyytiä.

5) kahvi vai tee
ennen kahvi, mutta nykyään ehkä tee

6) äänikirja vai painettu kirja

Pidän paljon kirjoista, mutta ikävästi niille ei ole ollut nyt kovin paljon aikaa. Autoa ajaessa voisi kuunnella kirjoja, mutta pidän todella paljon painetuista kirjoista. Kirjahyllyssäni on lukemattomia kirjoja, joita vaan tuntuu kerääntyvän lisää.

Lotta on myös ehdolla eduskuntaan.

Lotan tukiryhmän toimintaan voi tulla mukaan, omalla panoksella. Lue lisää Lotan nettisivuilta: https://lottapaakkunainen.com/monta-tapaa-osallistua/

#KeskustaLohja #TunneLuottamushenkilösi #TeamLotta23