Eduskuntavaaliehdokasesittely: Jukka Lönnqvist

Jukka on 59v syntyperäinen lohjalainen. Hänen perheeseensä kuuluvat vaimo, kaksi aikuista lasta sekä kolme lastenlasta. Jukka on maanviljelysperheen kasvatti ja jo nuorena hän kiinnostui riistan- ja metsänhoidosta. Jukka työskentelee Kirkniemen paperitehtaan voimalaitoksella mekaanisena laitosmiehenä. Hän toimii myös Lohjan riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaajana, on toiminut jo 12 vuotta. Jukka aloittaa aamunsa pulahtamalla järveen oli kesä tai talvi, lisäksi harrastuksiin kuuluvat metsästys ja kesämökin kunnostus. Jukka on toiminut partion lippukunnan johtajana ja ovat vaeltaneet mm. Lemmenjoella.

Jukan toimintaa ohjaavia arvoja ovat mm. rehellisyys, tasa-arvo ja perhekeskeisyys.

Fun fact: Jukka on juossut kahdeksan kertaa Tukholman maratonin