Keskustan Lohjan kunnallisjärjestö tukee Olli Rehniä presidentinvaaleissa

”Vakaus on kokemuksen kartuttamaa varmuutta.”

Elämme tuulisia aikoja. Viime vuosia ovat sävyttäneet poikkeuksellisen monet kriisit, kuten koronapandemia, Venäjän brutaali hyökkäyssota Ukrainaan ja talouden epävarmuus. On selvää, että tulevat vuodet ovat haastavia myös seuraavalle presidentille, jonka tehtävä on johtaa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa.

Tuuliset ajat vaativat vastapainokseen vakauttavaa johtajuutta. Edessä on haastavia tilanteita ja vaikeita päätöksiä, jotka vaativat vakautta, hyvää harkintakykyä ja vastuunkantoa.

Suomen seuraavaan presidenttiin tulee voida luottaa kuin kallioon. Kallioon, joka seisoo vakaasti ja varmasti sijoillaan silloinkin, kun ympärillä myrskyää.

Minulle vakaus on kokemuksen kartuttamaa varmuutta.

Se on malttia pysähtyä ja punnita asioita perusteellisesti. Se on kykyä päättää, kun tarve on. Vakaus on vastuunkantoa yhteiskunnasta ja kaikista sen ihmisistä. Se on halua ymmärtää muiden ihmisten ajatuksia ja näkemyksiä silloinkin, kun yhdistäviä tekijöitä on vaikea löytää. Vakaus on luottamusta itseensä, toisiimme ja Suomen tulevaisuuteen.

Huomisen Suomi on osaamisen, yrittämisen ja aidon välittämisen yhteiskunta. Se on vahva ja kriisinkestävä Suomi, reilu ja kestävä tuleville sukupolville. Suomella on kaikki edellytykset olla jatkossakin paitsi selviytyjäkansa myös menestyjäkansa – kunhan vain osaamme uudistua ja pitää yhtä.

Presidenttiys on tehtävä, johon kasvetaan. Milloin sitten tietää olevansa valmis? Silloin, kun voi seistä sanojensa ja tekojensa takana vakaana kuin kallio, koska asiat, joiden puolesta kamppailee, ajavat aina Suomen ja kaikkien suomalaisten etua. Vapaus, yhdenvertaisuus, demokratia ja oikeusvaltio ovat tasavaltalaisia arvoja, joiden eteen olen työskennellyt lähes neljä vuosikymmentä – ja niitä lupaan puolustaa jatkossakin Suomen tasavallan presidenttinä. Pyydän sinua mukaan kampanjaan, Suomen parhaaksi.

Olli Rehnin allekirjoitus.

Lue lisää Ollista https://ollirehn2024.fi/