Tunne luottamushenkilösi – Lassi Huhtala

Kuinka hyvin tunnet luottamushenkilösi?

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin heihin, sillä avaamme sarjan ”tunne luottamushenkilösi” ja ensimmäisenä on vuorossa valtuustoryhmän puheenjohtaja, Lassi Huhtala.

kysymykset ovat:

1) kuka olen ja luottamustoimielin
2) miksi politiikka
3) mikä minulle on tärkeää
4) harrastukseni
5) kahvi vai tee
6) maito vai kauramaito

1) Lassi Huhtala, kaupunginvaltuutettu ja valtuustoryhmän puheenjohtaja. Asun puolisoni ja 3- ja 5 vuotiaiden lasten kanssa Etelä-Lohjalla Mårbackassa. Työskentelen erityisluokanopettajana yläkoulussa.

2) Politiikka on minulle luonteva tapa kantaa vastuuta yhteisistä asioista ja rakentaa osaltani kotikaupunkia paremmaksi paikaksi kaikille sen kaikille asukkaille.

3) Elämässä minulle ovat tärkeitä läheiset ihmiset ja erityisesti oma perhe. Tärkeitä arvoja minulle ovat kunnioitus kaikkia ihmisiä kohtaan. Pyrin myös armollisuuteen itseä ja muita kohtaan. Politiikassa lähellä sydäntä ovat erityisesti lasten ja nuorten asiat, sillä he ovat tulevaisuuden rakentajia.

4) Vapaa-ajalla pyrin olemaan mahdollisimman paljon perheeni kanssa. Harrastan liikuntaa monipuolisesti. Kalastus on sellainen tärkeä harrastus, jonka parissa haluaisin vietää enemmän aikaa. Ehkäpä sitten enemmän poikien kanssa, kun vähän kasvavat.

5) Ilman muuta kahvi

6) ja maidon kanssa 😊