Kaupunginvaltuuston kokous 25.3.2020

Kaupunginvaltuuston kokouksessa 25.3. käsitellään mm Lohjan kaupungin osakkuus Turun Tunnin Juna Osakeyhtiössä , L7 Haikari, 7. kaupunginosa Myllylampi, korttelien 419, 423, 427 ja korttelin 432 tontin 2 asemakaavan muutos ja Järnefeltin yhtenäiskoulun rakennusurakan kilpailutus ja hankkeen laajuuden tarkistaminen sekä Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmähankkeen etenemisvaihtoehdot/Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta . Voit lukea esityslistan kokonaisuudessaan tämän linkin takaa: http://dynasty.lohja.fi/Dynasty/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=202020817

Jos esityslistalla jokin asia mietityttää tai herättää ajatuksia, otathan yhteyttä!

Valtuutetut kokouksessa:

Lassi Huhtala

Päivi Alanne

Pirjo Sjögren

Markku Lehtonen

Kristian Sarvi

Lohjan kaupunginvaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 25.3.2020 klo 18.00 alkaen poikkeuksellisesti Sporttikeskus Tennarin lukiosalissa, Rantapuisto 45, Lohja. Voit seurata livelähetystä tämän linkin takaa: https://www.youtube.com/user/Lohjatube/live