Tunne luottamushenkilösi – Kirsi Ferin

Kuinka hyvin tunnet luottamushenkilösi? Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin heihin, sillä aloittamamme Tunne luottamushenkilösi-sarja jatkuu. Tällä kertaa haastateltavana on varavaltuutettu Kirsi Ferin.

1) kuka olen ja toimielin

Olen Kirsi Ferin suunnitteluyrittäjä ja kylä- ja yhdistysaktiivi Karjalohjalta. Johdan Lohjan Innovaatiokeskus Innocelloa, jonka tehtävä on edistää yritysten ja yhteisöjen hyvinvointia ja kehitystä. Asun maaseudulla ja minulla on kolme lasta, koira, ja arjessamme puuhailee aktiivisesti myös Mummi. 

Olen aktiivi poliitikko paikallisasioissa ja myös kansallisesti. Luottamustoimeni on Lohjalla palvelutuotantolautakunnassa ja varavaltuutettuna. Olen lisäksi edustaja Keskustan Uudenmaan piirin hallituksessa. Osallistun aktiiisesti puolueen toimintaan, kehittämiseen, uudistusohjelmaan, tapahtumiin ja keskusteluihin. 

2) miksi politiikka

Politiikkaan olen lähtenyt korjaamaan epäkohtia, muuttamaan toimintamalleja oikeudenmukaisemmaksi ja tehokkaimmaksi, turvaamaan veronmaksajan, yrittäjän ja maalla-asujan oikeuksia ja mahdollisuuksia. Politiikasta olen löytänyt paljon ystäviä ja kanssa-ajattelijoita, joiden kanssa elämän ja politiikan ilmiöiden seuraaminen ja yhteisten asioidemme hoitaminen on yleensä mukavaa ja todella kiinnostavaa.

3) mikä minulle on tärkeää
Minulle tärkeintä on lasteni tulevaisuuden hyvän elämän turvaaminen. Siihen kuuluu yhteiskunnasta, luonnosta, terveydestä, oikeuden mukaisuudesta huolehtiminen. 

4) harrastukseni

Harrastan vakavasti ja aikaa vievästi hyötypuutarhailua, talon kunnostusta ja monenlaista yhdistystoimintaa. Liikun lähinnä metsässä koiran kanssa ulkoillen. Talvella teen vähän neuletöitä. 

5) kahvi vai tee

Aamupäivällä kahvia, iltapäiällä ja illalla paljon roobois-teetä. 

6) maito vai kauramaito

Ei kumpaakaan valitettavasti