Tunne luottamushenkilösi – Eeva Grönlund

Kuinka hyvin tunnet luottamushenkilösi – sarjamme jatkuu. Nyt on vuorossa kunnallisjärjestön hallitus ja sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin heihin. Sarjaamme jatkaa järjestömme hallituksen jäsen Eeva Grönlund.

1)    Kuka olen ja toimielin

Olen Eeva Grönlund Pusulan Hyrkkölän kylästä. Olin maitotilan emäntä, nyt luopumiseläkkeellä. Tilanpitoa jatkaa poikani ja miniäni. Olen Lohjan Keskustan kunnallisjärjestön hallituksen jäsen sekä Pusulan paikallisyhdistyksen hallituksessa.

 2) Miksi politiikka

 Olen kiinnostunut politiikasta, mutta maatalousyrittäjänä ei aika eikä energia riittänyt muuhun. Nytkin auttelen tilalla, joten olen mielelläni mukana politiikassa rivijäsenenä.

3) Mikä minulle on tärkeää

 Perhe on minulle tärkeä, samoin läheiset ystävät. Maalla asuminen ja luonnossa liikkuminen ovat myös tärkeitä. Nyt eläkkeellä nautin kasvimaan ja kukkien hoidosta.

4) Harrastukseni

Harrastan liikuntaa: kuntojumppaa, joogaa, allaslavista, kuntosaliharjoittelua. Kuulun Pusulan Maatalousnaisten johtokuntaan sekä Pusulan seurakunnan diakoniatoimijoihin. Luen paljon, kirjan viikossa. Lempilukemistani on mm. Haruki Murakami. Pidän myös leipomisesta.

5) Kahvi vai tee: kumpikin käy.

6) Maito vai kauramaito: ehdottamasti maito!