Tunne luottamushenkilösi – kunnallisjärjestön hallitus – Anu-Maria Sandelin

Kuinka hyvin tunnet luottamushenkilösi – sarjamme jatkuu. Nyt on vuorossa kunnallisjärjestön hallitus ja sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin heihin. Sarjaamme jatkaa järjestömme hallituksen jäsen Anu-Maria Sandelin.

1) kuka olen ja toimielin

Anu-Maria Sandelin, Keskusta Karjalohja-Sammatti paikallisyhdistyksen puheenjohtaja, palvelutuotantolautakunnan varajäsen 2017-, Keskustan Uudenmaanpiirin hallituksen varajäsen. Äiti, eläintenhoitaja ja  maallemuuttaja. Koulutukseltani Iktyonomi AMK ja yritän yrittäjänä.

2)miksi politiikka

Lukiosta alkaen olen halunnut vaikuttaa yhteiskunnan epäkohtiin ja epätasa-arvoisuuteen enkä halunnut enää seisoa vierellä kun päätöksiä tehdään. 

3) mikä minulle on tärkeää

Rauha sekä turvallinen että puhdas tulevaisuus meille ihmisille että ympäristölle. Haluan vaikuttaa siihen, että taloudellisesti hyödynnämme kestävän kehityksen arvojen mukaan luonnonvarojamme. Kiertotalous on oltava osana päivittäistä arkea ja ajattelua. Uskon että talous ja ympäristö voidaan yhteensovittaa järkevästi. 

4) harrastukseni 

Luonnossa liikkuminen jalan, veneellä tai ratsain. Opettelen omavaraisen ruokaviljelyn ja luonnonvarojen hyödyntämistä.  

5) kahvi vai tee

Ehdottomasti tumma kahvi, ja paljon. 

6) maito vai kauramaito

Ehdottomasti maito, mieluiten suoraan lähitilalta.