Anu-Maria Sandelin ehdolla Uudenmaan Keskustan varapuheenjohtaksi

Vihdoin se on julkista, eli olen ehdolla Uudenmaan Keskustan varapuheenjohtajaksi. Olen todella innoissani mahdollisuudesta liittyä mukaan tiimiin, joka vie Keskustapuoluetta kohti kuntavaalivoittoa Uudellamaalla.

Laitetaan nyt perusasiat kuntoon. Etsitään uusia rahoituslähteitä, tuetaan ja valmennetaan uudet henkilöt Uudenmaan uuden Keskustapuolueen taustakoneistoksi. Viedään yhdessä Keskusta kuntavaalivoittoon. Haluan olla tässä työssä kanssanne mukana.

Hieman lisää henkilöstä Anu-Maria

Vartuin Itämeren rannalla Helsingissä ja vietin kesät saaressa, missä syntyi palo puhtaan meren ja kalojen elinympäristön puolesta. Halusin jo pienenä vaikuttaa omalta osaltani meren tilaan. En kuitenkaan halunnut tehdä radikaaleja toimenpiteitä vaan tietoon pohjautuen muuttaa maailmaa puhtaammaksi. Mielestäni ympäristötoimien on oltava taloudellisesti kannattavia, siten ne ovat pitkäkestoisia, pysyviä ja kestäviä. Koen että pienin muutoksin voimme tehdä suuria asioita. Lähdin vuonna 2000 Paraisille opiskelemaan luonnonvara-alaa eli kalataloutta erikoistuen ympäristönhoitoon. Valmistuin AMK Iktyonomiksi. Opiskeluaikoina myin kalaa E. Erikssonilla Vanhassa Kauppahallissa. Valmistuttuani tein parisen vuotta töitä Uudenmaan ympäristö- ja TE-keskuksessa selvitin Uudenmaan alueen merien, järvien ja jokien kunnostustarpeita. Suomen Kalankasvattajaliitossa tein työtä seuraavat liki kymmenen vuotta edunvalvonnan parissa. Muutama vuosi sitten perustin tänne maalle, Karjalohjalle Terävän hevostallin, ekosiivousyrityksen ja pienen saippuakaupan. Nämä kaikki yritysmuodot ovat riippuvaisia puhtaista bioaineista ja terveestä luonnosta.

Aatteeni mukaisesti toivon, että tulevaisuutemme olisi entistä puhtaampi ja kemikaalivapaa. Meillä on kestävä keskustalainen luontosuhde. Koen että osaamme hyödyntää ja toimia ympäristötaloudellisesti järkevästi ympäristössämme.

Näillä aatteilla yhdessä eteenpäin.

Terveisin Anu-Maria Sandelin

Olen 43 vuotias kahden lapsen äiti UusMaalainen maallemuuttaja Helsingistä