Kaupunginhallituksen kokous 15.3.2021

Kaupunginhallituksen kokouksessa 15.3.2021 käsitellään mm. Selityksen antaminen eduskunnan oikeusasiamiehelle Lohjan kaupungin viranhaltijoita ja kaupunginhallituksen jäseniä koskevan kantelun johdosta (hallituksessa on tässä kohtaa 11 jäsentä esteellisiä), Ulkopuolisen selvityksen tilaaminen Paloniemen esisopimuksen sopimustilanteesta, Etuosto-oikeuden käyttäminen maakaupassa Muijalan alueella, Lapsiperheiden sosiaalipalveluiden henkilöstöresurssin lisääminen/Lisämäärärahan myöntäminen lasten, nuorten ja perheiden palvelualueelle sekä  Kiinteistöosakeyhtiö Nummi-Pusulan Jokirannan Liikekeskuksen osakkeiden myyminen.

Voit lukea esityslistan kokonaisuudessaan täältä: http://dynasty.lohja.fi/Dynasty/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetings&id=2

Jos jokin asia mietityttää, otathan yhteyttä! Keskustan edustaja hallituksessa on Päivi Alanne ja varajäsen Eeva Salmenpohja.