Lohjan Keskustan kunnallisjärjestön kannanotto: Keskustasta somevaalien suoraselkäisin puolue

Lohjan Keskustan kunnallisjärjestön vuosikokouksen 2021 kannanotto:

Keskustasta somevaalien suoraselkäisin puolue

Uudenmaan Keskusta haastoi kaikki keskustalaiset ehdokkaat ympäri Suomen kampanjoimaan somessa ahkerasti ja suoraselkäisesti.

Vallitsevan koronatilanteen takia iso osa kuntavaalikampanjoista käydään sosiaalisessa mediassa. Ajan hengessä tullaan valitettavasti näkemään myös ylilyöntejä poliittisen kentän eri laidoilta. Lohjan Keskustan kunnallisjärjestö katsookin, että hyvälle käytökselle ja rakentavalle keskustelulle on näissä vaaleissa valtava tilaus.

Keskustalaiset voivat näyttää omalla esimerkillään, että poliittinen ilmapiiri voi olla kutsuvaa ja myönteistä myös keskellä vaaleja. Emme hyväksy vihapuhetta missään muodossa. On myös kuntademokratian kannalta tärkeää, että kuntapolitiikka ei näyttäytyisi tavalliselle äänestäjälle somen kautta riitaisana vaan päinvastoin mielekkäänä yhteisten asioiden hoitamisena. Lohjan Keskustan kunnallisjärjestö liittyy Uudenmaan Keskustan aloittamaan kampanjaan ja kannustaa kaikkia keskustan ehdokkaita tsemppaamaan toisiaan ja ylläpitämään hyvää henkeä näissä historiallisissa vaaleissa.

18.3. Lohjalla

Lohjan Keskustan kunnallisjärjestön vuosikokous