Ehdokasesittely: Minna Lehtonen

Olen ruotsinkielinen, maanviljelijän vaimo ja yhden lapsen äiti Karjalohjalta. Alunperin olen Tammisaaresta. Ammatiltani olen musiikkipedagogi ja opetan huilun soittoa, toimin Hangon Puhallinorkesterin kapelimestarina ja sijaistan muskareita. Olen myös äskettäin saanut yrittäjän tutkinnon.

Olen tehnyt paljon muitakin töitä: projektikoordinaattorin töitä ja tapahtumatuotantoa kolmannella sektorilla, ynnä muuta. Harrastuksia: soitan Dragsviikin Perinnesoitookunnassa ja toimin siellä varakapellimestarina, ratsastus, urheiluammunta, puutarhatöitä ja käsitöitä.

Lähdin ehdokkaaksi lähinnä sen takia, että asun Karjalohjalla ja koen, että koko ajan ollaan viemässä

pois palveluita Lohjan maaseutukylistä. Olisi tärkeä että maaseutu säilyisi elinvoimaisena ja asuttuna. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä että nykyiset palvelut on säilytettävänä.

Kulttuuri on minulle tärkeä asia, sillä saa sisältöä kaupunkiin ja se tuo iloa monille.

Lapset ja lapsiperheiden hyvinvointi on minulle myös tärkeä. Lapsissa on meidän tulevaisuus.

Uskoisin, että tämä hyvinvointi on monen asian summa. Esimerkiksi monilla lapsiperheiden vanhemmilla  saattaa olla omia vanhempia palvelutalossa tai kotihoidossa. Voi ajatella niinkin, että kunnan kaikkien palveluiden toimivuus, sujuvuus sekä luottamus siihen että palvelut säilyy helpottaa lapsiperheiden arkea.