Tunne luottamushenkilösi: Kimmo Nikkonen

Kuinka hyvin tunnet luottamushenkilösi? Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin heihin, sillä jatkamme jälleen Tunne luottamushenkilösi-sarjaa.

1) kuka olen, toimielin ja luottamustehtävät

2) miksi politiikka

3) mikä minulle on tärkeää

4) harrastukseni

5) kahvi vai tee

6) äänikirja vai painettu kirja

Sarjaa jatkaa Kimmo Nikkonen.

1. Olen Kimmo Nikkonen, Yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM) Tampereen Yliopistosta. Pankki- ja rahoitusalan asiantuntija. Perheellinen ja kuulun kaupunkilaismetsänomistajiin. Toimin Lohjan Keskustan kunnallisjärjestön hallituksen jäsenenä.

2. Politiikassa olen toiminut jo opiskeluajoiltani jolloin olin Keskustan Opiskelijaliiton vpj. sekä Itä-Savon piirijärjestössä. Keskusta on minulle ennen kaikkea sivistysliike, jossa löytyy osaamista, tahtoa ja yhteistyökykyä. Yhteiskunnallista näkökulmaani rikastuttivat erilaiset rahoitusalan työtehtävät, joissa sekä yritykset että elinkeinoelämä tulivat läheisiksi. Samalla annoin itselleni mahdollisuuden palata poliittisen vaikuttamisen pariin.

3. Itsestä on pidettävä huolta sekä fyysisesti että henkisesti. Keskiössä ovat luonnollisesti lähipiiri eli perhe, ystävät sekä jalkapalloilevat FC Lohjan pelikaverit. Politiikassa tärkeintä olisi nyt luoda ennemmin talouteen kasvua kuin jumittua leikkauksiin ja veronkiristyksiin. Opiskelijoille sekä työkykyisille ja – haluisille pitäisi antaa mahdollisuuksia.

4. Monipuolinen liikunta, metsänhoito, kirjallisuus ja elokuvat. Lisäksi vieraitten kielten opiskelu ja kansainvälinen politiikka. Näin mieli ja keho pysyy virkeänä.

5. Sekä kahvi että tee käy mutta kahvia kuluu enemmän.

6. Ehdottomasti kovakantinen kirja. Kirjoja en kuuntele mutta musiikkia kylläkin.

#TunneLuottamushenkilösi#Keskusta