Eduskuntavaaliehdokasesittely: Lotta Paakkunainen

Lotta on 49 vuotias kuusitoista vuotta sitten Nummi-Pusulaan muuttanut lohjalainen. Lotan perheeseen kuuluvat puolison lisäksi viisi yhteistä lasta sekä puolison kolme jo aikuista lasta. Lotan ja Jyrin ensimmäinen yhteinen lapsi menehtyi viiden viikon iässä synnynnäiseen sydänvikaan.

Lotta on ollut aktiivinen lähidemokratiassa, aluetoiminnassa, erilaisissa järjestöissä ja vanhempaintoiminnassa. Lotta sai tunnustuksena äitienpäivänä vuonna 2016 Suomen Valkoisen Ruusun Ritarikunnan ensimmäisen luokan mitalin kultaristein vapaaehtoistyöstään lasten ja nuorten hyväksi.

Lotta opiskelee yhteisöpedagogiaa suunnaten nuoriso- ja järjestötyöhön.

Fun fact: Lotan kodissa on aina ollut lemmikkejä, nytkin kotia johtaa kolme kissaa. Kissat on nimetty Tähtien Sotien hahmojen mukaan.